• Surface Mount

    vanaf 0402 tot 1206 en groter

  • Through-Hole

    Alleen trough-hole of een combinatie met SMD

  • Modifications

    Modificeren en het herplaatsen van componenten


Binnen de snelst mogelijke tijd uw prototypes gereed!

Dat is waar het ons om te doen is. Daarnaast proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn en te zorgen voor een snelle terugkoppeling, indien er zich onduidelijkheden voordoen. Wij kunnen PCB’s assembleren met afmetingen tot 21cm bij 27cm en dat al vanaf maar liefst enkele stuks. Kleine series zijn namelijk waar wij ons op richten. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij op deze manier flexibel kunnen blijven. Dit is hetgeen wat onze klanten van ons verwachten.

Zowel enkele proto’s als een serie!

PCB’s worden bij ons manueel, machinaal of met een combinatie van beiden bestukt. Wij bestukken componenten vanaf 0402. Ook het plaatsen van steeds belangrijker wordende componenten zoals BGA’s behoren tot de mogelijkheden. Naast SMD componenten behoort ook het assembleren van Throug-Hole tot de mogelijkheden, zowel volledig alswel een combinatie van beiden.
Wij hebben jarenlang ervaring met het assembleren van PCB’s en gebruiken de IPC standaard als richtlijn voor al onze productieprocessen met als resultaat: “kwaliteit waarop u kunt vertrouwen”.


microscope
components


Componenten inkoop!

Indien gewenst kunnen wij voor u de benodigde componenten inkopen. De meest voorkomende “gruis” componenten hebben wij zelfs gewoon op voorraad.
Onder “gruis” componenten verstaan wij condensatoren en weerstanden met de volgende behuizingen: 0402,0603,0805,1206.

Wanneer u liever de componenten-inkoop deels of in zijn geheel zelf wilt doen is dit natuurlijk ook mogelijk. Als ontwerper weet u waarschijnlijk goed welke componenten waar tegen de beste prijs te verkrijgen zijn. Op deze manier bespaart u inkoopkosten en zijn wij in staat nog sneller een offerte op te maken. Deze keuze is geheel aan u.

ESD Veiligheid een vanzelfsprekend iets

Natuurlijk houden wij tijdens alle productieprocessen rekening met ESD veiligheid. Wij beschikken over ESD veilige werkplekken en ook wanneer het product deze ESD veilige omgeving verlaat, zorgen wij dat deze ESD veilig verpakt uw kant op komt.


MX70